Pin it

perjantai 27. marraskuuta 2015

Fiksailun kohteena pikkuvessa

Okei, nyt kun näitä juttuja tässä kirjoittelee ja katselee kuvia tehdyistä hommista, niin ehkä mä saatoin pikkasen pistää viime viikonloppuna tuulemaan :D Innostuin nimittäin hääräilemään dc-fixin kanssa portaiden lisäksi myös keskikerroksen pikkuvessassa. Pikkuvessaamme pääset tutustumaan täällä, klik. Tämä oli todellakin sellainen "hups, tulipa mieleen" ja "kokeillaan nyt" -projekti. Olin joskus aikoinaan ostanut testimielessä valkoista dc-fixiä. Ja kun yhdistin sen mustaan tussiin, jolla sutaisin saumat (näin siis ei oikeasti varmasti kannata tehdä), on lopputulossa kuvien mukainen.

Hommaa helpotti se, että olin leikannut kaakeleiden kokoiset palaset valmiiksi, joten niitä sitten vaan lätkin seinään menemään. Nurkissa ja lavuaarin alla joutui hieman sitten soveltamaan, mutta aika kivuttomasti homma sujui noissakin kohdissa. Koska fix-palat oli suhteellisen pieniä, asettui ne helposti paikoilleen. Tottahan toki saumojen leveyksissä on hieman eroavaisuuksia, mutta sehän on sitä elämää. Ei haittaa ainakaan mun silmää. Tää oli hauska iltapuhde ja juuri sellainen ei ollenkaan suunniteltu. Ajatus vaan tuli mieleen, ja sitten olinkin jo tätä toteuttamassa.

Näissä puuhakkaissa tunnelmissa, kivaa perjantaita - se ois viikonloppu :)

Alkutilanne: lavuaarin ympärillä oli ruskeat kaakelit ja tummanruskeat saumat. Sikäli ihan jännät, mutta pienessä tilassa hieman liian tummat ja vähän synkätkin.

Fixin testailua nurkassa. Näytti lupaavalta, joten päätin jatkaa.

Homma etenee.

Vähän tuli roskaa :/

Tadaa, valmis.

Kokokuva lavuaarista ja kaakeleista. Nyt sitten seinää maalaamaan :)

4 kommenttia:

 1. Eikä, hei voitko nyt tulla meillekin fiksailemaan :D Näyttää tosi hyvältä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tällainen fiksailu on kivaa, kun saa nopsaan ihan erinäköistä. Sopii mulle tällanen :D

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Dc-fix on niin hyvä keksintö moneenkin pikkuremppaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Dc-fix on kyllä tosiaan vallan oiva keksintö!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...