Pin it

maanantai 2. marraskuuta 2015

Tapettimalli kavereineen

Kuistin tapettivalinta on lähes päätetty: Boråstapeter / Herbarium. Hauska huomio, että tapetti ei näytä ollenkaan hassulta nykyisen maalin kanssa.
Kohta on kuulkaas koko talo täynnä jos jonkinlaista tapettimallia, värimallia ja kangastilkkua. Näitä on oikeesti jo melkosen paljon. Ja postissa on tulossa lisää. Olohuoneessa on näyttely, keittiössä on näyttely, eteisessä on näyttely jne. Kohta ne rynniin yläkertaankin. Ja sitten ne vaihtaa paikkaa huoneesta toiseen ja sitten ne tuleekin takaisin ekaan kohteeseen. Ihan alkaa olla pää pyörällä näistä suunnitelmista.

Makuuhuoneen tapettivalintakin on melkoisen varma: Pihlgren & Ritola / Kiurujen yö.
Olohuoneen tilanne onkin sitten ihan auki. Seinällä on valikoima Tapettitalon ja Boråstapeterin kautta tilattuja tapettimalleja. Sekoituksen soppaan toi ikkunoihin viikonlopun aikana tulleet punaiset verhot. Pohdinta jatkunee...
Eteisen tilanne on myös mielenkiintoinen. Seinällä on valikoima Tikkurilan värimalleja. Löytyy keltaista, vihreää ja sinistä. Eteisen vieressä olevasta pikkuvessasta paljastui naulakon takaa vihreä sävy. Että täytyy vielä pyöritellä näiden molempien tilojen sävyjä.
No, entäpä sitten keittiö. Alkuperäinen ajatus oli pysyä keltaisessa, mutta voin sanoa, että suunnitelmat eivät ole enää yhtään selviä. Että silleen. Seinällä on nyt muutamat Tikkurilan värimallit ja Tapettitalosta haetut tapettimallit.
Kuten huomaat, pikkasen pitää vielä jatkaa suunnitelmien työstämistä. Mut se on pakko sanoa, että onneks näitä malleja on mahdollista saada kotiin, muuten tää olis melkoista hakuammuntaa. Ja varmaan kuulostaa monen korvaan hyvinkin tutulta. 

Mikä kuitenkin parasta: vielä on vakaa uskomus, että hyvä tästä tulee :)

Tapettimallit on tilattu/haettu: Tapettitalo, Boråstapeter ja Eco Wallpaper. Värimallit: Tikkurila.

6 kommenttia:

 1. Onpa kivoja tapetti ja värivaihtoehtoja! Tiedän niin tunteesi! :) Mutta kyllä ne värit ja sävyt ajan kanssa valikoituu.. Mutta kiva tulee, valitsetpa minkä tahansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mima :) Mä yritän jaksaa uskoa, että suunnitelmat loksahtaa vielä kohdilleen. Ja onhan noi tapetit niin hienoja, että valitsee niistä minkä vaan, niin varmasti tykkään.

   Poista
 2. Kyllä on kivoja vaihtoehtoja :) Toi Kukot on kyllä keltaisenakin mainio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - tuo Kukot-tapetti on kyllä hauska ja itse asiassa tällä hetkellä mun miehen suosikki keittiön tapetiksi :)

   Poista
 3. Meillä on täällä meneillään samantapainen näyttely. Joka huoneeseen uudet tapetit tahtoisin, no mies on kyllä hieman eri mieltä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu tunne :) Mutta näiden tapettimallien avulla oon kyllä saanut miehenkin innostumaan tapetoinnista ja sen on helpompi saada mun ajatuksista kiinni. Että sen puoleen tosi kätevää ;) Mukavia tapetointisuunnitelmia!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...