Pin it

tiistai 3. marraskuuta 2015

Käsityöhuumaa pukkaa
Niin siinä sitten kävi, että innostuin ompelemaan vähän muutakin. Nyt on olohuoneen verhojen lisäksi valmistunut yksi kappale tyynynpäällisiä. Suunnitteluasteella tai itse asiassa jo melkein valmiina on myös eteisen verho ja kassi. On tässä käsityöhuumassa (siis mun mittakaavalla huumassa ;) käynyt niin, että kutimetkin olen kaivanut esiin. Että johan on menoa ja meininkiä, sanon minä.

Tyynynpäällisen kankaan ostin jo ajat sitten Vallila Outletista. Kangas oli niin magee, etten voinut vastustaa sitä. Se on Designers Guildin mallistoa ja sitä oli juuri tollanen sopivan pieni pala jäljellä. Ja ehkä ihan hyvä niin, että pala oli pieni, suurempaa en olisi ehkä raskinutkaan ostaa. Eikö olekin aikast hieno :)  Kankaassa yhdistyy mun mielestä tyylikkyys ja hauska retrohenkisyys.

Reipasta tiistaita kaikille!


6 kommenttia:

 1. Silloin kun innostus käsitöihin iskee, niin se innostus kannattaa hyödyntää :) Anna mennä vaan, kuka tietää mitä ihanuuksia saat aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on juurikin näin :) Saas nähdä, mitä tässä "huumassa" vielä keksin ;)

   Poista
 2. Mä niin tunnistan ton tilanteen! Suurin jännitys syntyy usein siitä minkälaisia muita ideoita yhdestä hyvästä syntyy :) Ja hieno pinta tyynynpäällisessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :) Se on tosiaan jännää, mitä kaikkea sitä vielä keksiikään. Ja kun yhden asian kanssa pääsee vauhtiin, pukkaa sitä ideaa useampi. Että lopulta on monta juttua ja tuunausideaa jonossa :D

   Poista
 3. Mä niin toivon, että käsityökärpänen puraisisi muakin! Paljon on ideoita, mutten ole ompelukonetta vielä edes muuton jäljiltä kaivanut esiin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se sieltä vielä puraisee :) Mulla ompelukone odotti paketissa puolisen vuotta ennen kuin sen avasin...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...