Pin it

tiistai 8. joulukuuta 2015

Talokierroksella: vierashuonePitkästä aikaa talokierros jatkuu, yläkertaan taisimme viimeksi jäädä. Tämä huone on työhuoneen vieressä ja on saanut nimekseen vierashuone. Huone on mukavan kokoinen ja siinä on lisäksi alkovi. Valoa tulvii mukavasti ikkunasta. 

Vierashuoneessa on vanha muovimatto, tapetoidut seinät ja valkoinen levykatto. Aikalailla siis sama setti kuin muissakin huoneissa. Ja kun kuvia katsoo, niin melkoinen sekalainen seurakunta on huonekalujen ja muiden tavaroiden muodossa tarjolla. Kaikki on todella pahasti kesken, se täytyy sanoa. Tekemistä siis on.


Yövieraita tulossa?

Joulua jo odottelen, silloin saapuu kolme tärkeää vierasta <3 Toiveissani onkin saada jouluun mennessä huoneesta kutsuva vierashuone, jossa saa hyvät unet. Huone, jossa saa rauhassa herätä uuteen aamuun, hiippailla ja tossutella vaikka koko päivän ja vaikka vallaten koko yläkerran. 

Tähän huoneeseen on tulossa valkoinen rautasänky. Sen edelliset omistajat olivat jättäneet alakerran makuuhuoneeseen, mutta koska mä nyt haluamalla halusin sen uuden sängyn, tulee tämä sänky sitten tänne yläkertaan. Sängyn kanssa on ollut pikkasen haasteita. Se kun piti purkaa osiin, jotta sen saa yläkertaan. Vanhojen ruuvien kanssa piisasi puuhaa, mutta nyt sänky odottaa uudelleen kokoamista. Kiva juttu, huoneeseen saadaan siis pikapuolin sänky. On sitten vieraiden helpompi saada unen päästä kiinni :) Peilipöytä on jo löytänyt tiensä huoneeseen, samoin muutama vanha tuoli sekä vanha pöytävalaisin. Huoneessa oleva joustinpatjasänky laitetaan alkoviin, jonne saa rakennettua kivan sopen, tai vaikka piilopaikan niin halutessaan.

Seiniin sitten tapettia ja lattia uusiksi. Sävyjä olisi tarkoitus hakea jo kauan sitten ostetusta päiväpeitosta (yllä olevien kuvien alin kuva). Mulla oli hetkellinen innostus nimeltä kukikas tikkitäkki ja sellaisen mä sitten ostin. Sille ei ole aiemmin löytynyt paikkaa, mutta tänne sen kotiutan. Verhot toivon löytäväni myös - mietin jopa alakerran makuuhuoneen verhoja, josko ne toisikin tähän huoneeseen. 

Vierashuoneesta tulee hyvin romanttinen. Voisipa hyvinkin sanoa, että täysin uusi aluevaltaus mulle. Pitsiverhot alakerran kuistilla ja portaikossa edustaa mulle tällä hetkellä romanttista sisustusta. Enempään en ole oikein osannut taipua. Katsotaan, miten tämän huoneen kanssa käy. Mä nimittäin pikkasen luulen, että tässä käy niin, että löydän jonkun retrohtavan elementin, jolla sidon sisustuksen muihin huoneisiin. Vaikka eihän sen niin tarttis olla. Pakko sanoa, että mielenkiinnolla odotan itsekin, mitä tästä tulee.

Romanttista joulukuista viikkoa :)

Iik, miten romanttista. Tuo oikeassa alakulmassa oleva tapetti on ollut pitkään mielessä, se olisi kovin kaunis. Kyseessä on Arne Jacobsenin suunnittelema Klöver / Boråstapeter. Muut kuvat Pinterest.

2 kommenttia:

 1. Tykkään tuosta kampauspöydästä ja kukkatapetista.
  Kesäinen fiilis. Ihana vierashuone tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös tuosta kampauspöydästä ihan hirmusesti - se on kovin kaunis ja siro :) Tapetista tulee tosiaan mieleen kesä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...