Pin it

tiistai 15. joulukuuta 2015

Kurkistus nukkekotiin: pientä piiperrystäKierros nukkekodissa jatkuu - tai lähinnä siis nukkekodin esittely. Ihan pakko todeta näin alkuun, että onpa muuten hurmaavia kuvia :D Kuvat on ottettu parisen vuotta sitten ja hmm, kuvien tarkkuus ja valotus voisi olla sanoisinko edes hieman parempi :) Joo, näillä kuvilla nyt kuitenkin mennään.

Mutta asiaan. Yllätin itseni todella suuresti tämän projektin parissa. Monesti erilainen näpertely on päättynyt ennen kuin se on edes alkanut. Otetaan esimerkiksi napin ompelu, ihan vihoviimeistä hommaa sanon minä. Mutta kuinkas kävikään. Maalaa piipersin pienen pieniä yksityiskohtia nukkekodin kalusteista (kuten keittiönkaapin ovien nupit ja ompelukoneen nappulat, kyllä todellakin). Puuhastelu sujui aivan tyynen rauhallisesti ja jopa niin, että tunti jos toinenkin vierähti ihan huomaamatta. 

Edelleen tuosta kokeilusta innostuneena, olen päättänyt näpertää erilaisia joulukoristeita. Joten ei kun niiden pariin. Ja niin, viime viikonloppuna tämä talo muutti vihdoinkin uuteen paikkaansa. Pikapuolin päästään siis sukeltamaan tämän pikkutalon eri huoneisiin. Psst. Alla pieni paljastus nukkekodin nykyisestä sisustuksesta.

Hyvää alkanutta viikkoa :)


2 kommenttia:

  1. Oi ihanan näköistä :)itsekin tykkään näperrellä nukkekoteja, vitsi kun ehdin taas päivittää blogiani, niin näet. Ihanaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Innolla odotan kuvia sun nukkekodista. Mukavaa joulun odotusta!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...