Pin it

keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Vanha kaappi kuistilla
Kuistilla näyttää kohta jo aivan erilaiselta. Sain pappani tekemän vanhan puisen kaapin ja se istuu kuin paikkaansa tehty nyt kuistillamme. Maalasin puunvärisen kaapin valkoiseksi (sivuhuomautuksena todettava, että kaappi vaati neljä maalauskertaa, huh). Mietin kyllä ennen maalausta, että jos olisin valinnut jonkun pirteämmän värin, mutta valkoisella nyt mennään. Kuistille on tulossa jotakin oranssia, joten siitä saadaan kyllä kivasti väriä. Kuten myös lattian räsymatoista. Ja tuosta ihanasta tapetista, joka on tulossa viimeistään kesällä seinälle. Kaapin nupin (kuvassa alla) hain tänään Piirongista - vihdoinkin löysin tälle kauniille nupille paikan :)

Ihanaa, kun suunnitelmat etenee toteutukseen asti, vaikkakin hitaasti, mutta pääasia, että ne etenee.

Mukavaa keskiviikkoa :)


4 kommenttia:

 1. Ihana kaappi! Ja nuppi! Ja tapettikin vielä :D Mun tekisi niiiin mieli räjäyttää meidän keittiö, ja laittaa sinne tuommoinen kulmakaappi ja vanha astiakaappi.. Joskus vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :) Kulmakaappi on kyllä näppärä. Sain sinne kätevästi kuistilla lojuneet kengät piiloon. Yläosaan voisi myös tehdä oven (ymmärtääkseni tämä oli alunperin mun papan idea), niin sitten saisi vielä enemmän säilytystilaa. Joskus sitten :) Tsemppiä sun projekteihin!

   Poista
 2. Hei hieno nuppi :) Kiva yksityiskohta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin erikseen liikkeestä tämän yhden nupin ostamassa, hieman huvitti pieni ostokseni :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...