Pin it

torstai 3. joulukuuta 2015

Hyllykön tuunaus

Ihan ite nikkaroin. Tai ainakin melkein. No ainakin sahasin ja maalasin. Mittasin ja vasaroin. Ja hetkisen panostin suunnitteluun. Hyllykkö on sille nukkekodille, joka edelleen odottaa muuttoa talolle. Kaveriksi hyllykkö sai keltaiseksi maalatun lokeron ja muuta kivaa keltaista. 

Hyllykkö on madallettu versio Lundia-tyyppisestä korkeammasta hyllyköstä (vai onko tämä Lundiaa? Minusta nuo kiinnikkeet ovat vaan erilaiset kuin mihin omien aikaisempien Lundioiden kanssa olen tottunut). Loppuosan hyllyköstä sain kätevästi varastoon ja sinne kaivattua säilytystilaa/laskutasoa. Hyllyt ja sivupalkit hioin ja maalasin Tikkurilan tuotteilla. Hyllykköön sudin ensin pari kerrosta pohjamaalia ja sitten kerroksen kalustemaalia. Lokerikkoon tuli puolestaan kerros pohjamaalia ja kaksi kerrosta kalustemaalia. Väreinä valkoinen ja keltainen. Raikas yhdistelmä minusta :) Ja kun maalaamisen makuun olin päässyt, pyöräytin Ikean vanhasta kellostakin keltaisen. Kyllä nyt on pirtsakkaa. 

Mukavaa torstaita kaikille :)


Ps. Kampaaja löysi mun hiuksista valkoisen lisäksi keltaista maalia - rapatessa roiskuu, vai miten se menikään :D

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kaikkea keltaista <3 Mä haluaisin villasukille kopaksi juuri tuollaisen keltaisen korin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltainen on niin ihanan pirteä väri <3 Tuohon koriin liittyy hauska tarina. Kun olin ihan mini, siinä säilytettiin mun leluja. Ja olen korin reunalla pikkukoipiani pitänyt ylhäällä (etten jopa istunut korissa). Tottakai, kun äidilläkin oli tapana välillä lepuuttaa väsyneitä jalkojaan sohvan käsinojalla :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...