Pin it

torstai 9. elokuuta 2018

Beach houseSaanen esitellä, mun viime kesän tuunaus, beach house. Beach house on kyllä varsin juhlallinen nimi tälle pienelle leikkimökin kokoiselle rantamökille (tai pikemminkin kopille). Seinät kuprulla ja kaikki oli muutenkin vähän vinksin vonksin, mutta silti halusin tuunata tämän pikkumökin käyttöön. Pikkumökki on aivan rannalla, joten uskon sen toimineen pukukoppina.

Mulla oli selkeä visio: paljon valkoista maalia ja sisustus beach house henkeen. Maalia oli jäänyt sopiva määrä remontin jäljiltä ja kalusteet/tavarat löytyi varastosta, joten selvisin hyvin pienin kustannuksin. Seinät vaativat kolme maalikerrosta, joten hommaa riitti muutamaksi päiväksi. Maalasin myös lattian valkoiseksi, suoraan muovimaton päälle. Tykkään tällaisista tuunauksista, kun voi tehdä suhteellisen roisilla kädellä ja kaiken ei tarvitse olla niin justiinsa. 

Toisen rottinkituolin saaminen mökkiin vaati oven ja ovenkarmien irroittamisen, mutta kun olin päättänyt saada tuolin mökkiin, niin siinähän sitten puuhastelin. Ikean kynnysmatot tuunasin oikean kokoisiksi. Näin jälkeenpäin ajateltuna, kynnysmatot voisi peittää koko lattian, mutta juuri nyt tilanne on edelleen tämä. Maalasin pienen jakkaran ja metallirasian, lisäsin pientä sisustustavaraa ja napsautin tunnelmavalot päälle. Valmista!

Ulkopuolelta maalasin ikkunanpuitteet ja räystäslaudat valkoisiksi ja oven mustaksi. Näinkin pienellä koki pikkumökki aikamoisen ryhtiliikkeen.

Tässä alla kuvat ennen ja jälkeen.

Tästä lähdettiin liikkelle eli lähtötilanne ulkoapäin.

Kyllä, apua. Lähtötilanne sisältäpäin.

Kaikki irtoava poistettu sisältä.

Maalaus aloitettu.

Maalaus etenee.
Alkaa olla valmista 1/2.

Alkaa olla valmista 2/2.

Valmista. Tervetuloa sisään.


Näkymä ikkunasta järvelle.

Kuva ulkopäin maalauksen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...