Pin it

sunnuntai 19. elokuuta 2018

Aurinkoiset kesäjuhlat


Kesän alussa pidimme maallamme kesäjuhlat. Iloksemme todella moni ystävistämme pääsi  paikalle ja saimme nauttia yhdessä kauniista kesäpäivästä. Muistelen juhlia suurella lämmöllä. Onni on ystävät <3

Juhlien ajankohta lyötiin lukkoon talvella, joten keväällä oli hyvin aikaa miettiä pihan kalustusta ja tarjoiluita. Yhtenä sateisena viikonloppuna nikkaroin pari pöytää ja tästä innostuneena päätimme koota pihalle pitkän pöydän yhdestä itse nikkaroidusta pöydästä ja levystä pukkijalkojen päällä. Lakanat pöytäliinoina sitoivat pöydän yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Toisella puolella pöytää oli itse nikkaroitu penkki, mutta muuten tuolien virkaa toimittavat jakkarat. Pöytä aseteltiin niin, että pöydän äärestä jokainen pääsi nauttimaan järvinäkymistä. Oleskelupaikkoja oli muuallakin pihalla, mutta loppujen lopuksi pitkä pöytä oli oikein hyvä idea. Se kokosi porukan hyvin yhteen.

Pihavaraston olin sisustanut tarjoilu- ja oleskelutilaksi. Mustat lakanat verhoina valoineen toimivat taustana tilalle, ja vanhat kalusteet sekä raffit lautaiset seinät toivat oman silauksen rouheaan sisustukseen. Toimme tilaan myös vanhan jääkaappimme, mikä olikin oikein toimiva ratkaisu - lisäkylmätilaa kun tarvitaan juhlissa aina. Varsinainen ruokatarjoilu hoidettiin sisältä keittiöstämme. Jääkaapista on pakko kertoa hauska yksityiskohta. Näppäränä olin askarrellut jääkaapin oveen kyltin. Mieheni seuraavana päivänä hienovaraisesti huomautti, että olinko huomannut, että siemailimme kyltin mukaan "kultaisia juomia" (gold drinks). Kultaisia tai kylmiä, eikö tuo nyt ole aika sama :D

Pihalle olin hankkinut varmuuden vuoksi pari katosta, mutta niitä ei onneksi tarvittu, sillä aurinko helli meitä koko päivän ja iso saarni suojasi liialta lämmöltä. Illalla sytytettiin kynttilät ja kääriydyttiin peittoihin, sen verran viileää silloin vielä oli. 

Jäi tunne, että kaikki viihtyivät ja se oli ja on aina kaikista tärkeintä. Ihanat juhlat, kerta kaikkiaan. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...