Pin it

tiistai 18. elokuuta 2015

Kesän kirpparilöydöt

Tänä kesänä on ollut tiukka linja uusien ostosten suhteen. Ja melko hyvin olen tässä onnistunutkin. Muutama harha-askel on kuitenkin tullut otettua, mutta onneksi euroja ei ole pahemmin tuhlaantunut.

Uusin löytö on tämä kello - maksoi viisi euroa. Minusta ihan sopuhinta toimivalle posliiniselle kellolle. Jotenkin kovasti minun näköinen, että ihan sen takia oli pakko napata mukaan paikasta Metka (sijaitsee Helsingissä Hämeentiellä).Hienoja löytöjä olivat myös nämä kankaat ja kello Olkkarista (sijaitsee Helsingissä Kruunuhaassa) - keltaisen sävyssä tottakai. Lisää kuvia löydät täältä, klik.


Muut löydöt olen koonnut alle kuvakollaasiin.

1. Sydänpurkki (Uotinpäivät, Sysmä) ja emalikulho (Rompetori, Saarijärvi)
2. Neljä kipaletta Finlaysonin Optinen omena -kankaasta tehtyä tyynyliinaa (Metka)
3. Keltainen liedensuojus, punaiset olen ostanut jo aiemmin (Kirpputori, Sysmä)
4. Vanha pöytävalaisin (Sisustuskirppis)

Metkassa kävin tänään ja samalla rundilla poikkesin myös Vallilan Stooriin (sijaitsee Helsingin Vallilassa) ja Frida marinaan (sijaitsee Helsingin Kalliossa). Vallilan Stoorissa söin samalla maukkaan lounaan, nam.

Pienellä rahalla kaikkea kivaa - kyllä näistä tämä tyttö iloitsee :)

4 kommenttia:

  1. Hienoa, että vanha pöytälamppumme sai uuden kodin teiltä. Aurinkoista viikonvaihdetta! Tuija

    VastaaPoista
  2. Tuija, tuo on aivan ihana lamppu <3 Pikaiseen lamppu pääsee oikeaan uuteen paikkaansa, laitan siitä sitten aikanaan kuvia ;) Kivaa sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Katariina :) Kello on vaan siitä "hassu", että se tikittää ihan tuskastuttavan nopeasti. Ihan hengästyttää kuunnella sitä :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...