Pin it

sunnuntai 16. elokuuta 2015

Villinä väreistä


Kiitokset Our House lähiöfestivaaleille ja Unelmien Talo&Koti -lehden eilen järjestämälle sisustuskirppikselle :)  Siellä meitä oli useampi bloggaaja myymässä tavaroitaan/käsitöitään. Tunnelma oli oikein leppoisa ja mukava - sääkin suosi meitä koko päivän.


Omalta pöydältä lähti ihan kivasti tavaraa kiertoon ja tottakai sitä piti huolehtia, että tavara ei täysin pääse vähenemään omassa kodissakaan. Ostin oikein sympaattisen vanhan lampun - eikös olekin ihana, tykkään kovasti! Kiitos Tuija / Koti meidän :) Vähän minua kuumotti myös yhdet keltavalkoraidalliset verhot... keltainen kausi kun sen kuin jatkuu... Ne nyt jäi kuitenkin ostamatta, saa nähdä tuleeko harmitus jälkijunassa.


Kirpparipuuhat lopetettuani vierailin festivaalin muutamassa yleisölle avoinna olleessa asunnossa. Ja voi pojat. Olin aivan fiiliksissä Tikkurilan Unelmakodista. Seinille oli maalattu upeita efektiseiniä, mutta ennen kaikkea huokailin rohkeille väreille. Siis niin mun juttu. Esittelyssä oli myös keittiö, joka oli maalaten saatu aivan uuteen uskoonsa. Parveke oli tunnelmallinen, ja vehreyttä löytyi myös Kekkilän parvekkeilta. Vai mitäpä sanotte näistä?

Tämän efektiseinän tekemisessä oli käytetty silkkipaperia. Kaunis ja elävä pinta. Ja aivan upea väri.
Tuo vihreä oli vielä upeampi luonnossa, suorastaan valloittava. Tästä kuvasta se ei valitettavasti näy, mutta vain osa seinästä oli maalattu. Hyvä idea, jollei halua maalata koko seinää - toimii siis niinkin.
Paneelia seinään. Kotoisaa.
Kaunis seinä. Ohjeet kaikkiin seiniin löydät Tikkurilan sivuilta (linkki tuolla alempana).
Oikealla ennen ja vasemmalla jälkeen. Mikä muutos ja hyvin pienellä vaivalla! Kaapistoihin pohjamaaliksi tartuntamaalia ja pintamaaliksi sitten kalustemaalia. Kaakeleihin puolestaan kaakelimaalia. Tykkään :)
Syvän punainen sävy oli ihanan lämmin ja tunnelmallinen.
Hauska idea kukille ja yrteille.
Toimivat ovat nämäkin kukka/yrttilaatikot. Ja niin vehreää. Huomaa parvekkeen lattia ;)
Tuollaisen Kekkilän istutushyllyn tai laatikkohan tuo paremmin on, ottaisin kyllä mielelläni minäkin.
Ohjeet Tikkurilan seinämaalauksiin ja tuotteisiin löydät täältä, klik.

Kiva tapahtuma kaikkinensa - tällaisia lisää kiitos :)

Tästähän tulikin pitkä stoori, oikein innostuin. Tänäänkin on ollut piristävän aurinkoista. Kierreltiin fillareilla pitkin Helsingin rantoja. Upeita maisemia ja paljon rauhallisia paikkoja istuskella ja ihmetellä maailmanmenoa. Rauhoittavaa.

Kaunista sunnuntai-iltaa sinulle!

3 kommenttia:

  1. Ihania värejä!! Sulle on muuten tunnustus täällä: http://elengiina.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html Lähde mukaan!

    VastaaPoista
  2. Oi, oikein isokin kuva. Sait loihdittua kaunottaren loistoonsa. Kiva, että sinulla on noista muistakin tapahtumapaikoista kuvia. Vinkkaan niistä. Tuija

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...