Pin it

maanantai 13. lokakuuta 2014

Tuunataan tuunataan

Mulla oli kesällä sellainen ajatus, että nyt tuunataan. Jonossa oli odottamassa jos jonkinlaista projektia. Pieniä tosin, tarkoitus kun ei ollut lähteä mitään suurta tekemään. Tuunauksen avainsanaksi muodostui maali. Oli se sitten pensseli- tai sprayversiota. 

Tässä projektissa pääroolissa olivat hylly ja kynttilänjalat. Ostin vuosi sitten puisen hyllyn Loviisan Wanhat Talot tapahtumasta. Hintaa hyllyllä oli huimat kolme euroa. Turkoosit puiset kynttilänjalat (myös yhteensä kolme euroa) puolestaan tarttuivat mukaan tänä kesänä Hangon kirpparilta. Alkutilanne oli tämä.


Aluksi ajattelin, että hylly tulee kotiin, mutta kesän aikana kypsyttelin ajatusta, että maalaankin hyllyn valkoiseksi ja asettelen sen mökille keittiön seinälle. Mökille hylly lopulta päätyi, mutta sittenkin tuvan puolelle. Hyllyllä istuvat tällä hetkellä myös kynttilänjalat, jotka saivat myös valkoisen maalin ylleen. Nämä kaikki maalasin Tikkurilan Helmi-kalustemaalilla. Kynttilänjalkoihin tosin kokeilin eka kerroksen spraymaalia, mutta ruiskin sitä vissiin niin innokkaasti, että tuppasi valumaan. Siksi pari päällimmäistä kerrosta on maalattu myös kalustemaalilla.


PS. Jälkikäteen tajusin kyllä, että hyllyn asettelussa tapahtui pieni moka. Tarkkasilmäiset sen ehkä huomasivatkin. Jollei ihan heti osu silmiin, niin vinkkinä voin sanoa, että tuo moka liittyy verhoon. Tekevälle sattuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...