Pin it

lauantai 11. lokakuuta 2014

Retro&Romu

Hei kaikille syksyyn!

Karkkilasta löytyy varsin ihana vanhan tavaran liike - vanhoista tavaroista kiinnostuneen ja innostuneen taivas sanoisin. Juuri sellainen, josta voi tehdä itselle aivan upeita löytöjä. Juuri sellainen, josta on vaikea lähteä pois ostamatta mitään. Ja mikä parasta omalta kannalta, liike sijaitsee sopivasti mökkimme lähellä, ihan kauppamatkan varrella. Viime käynnistä on tosin jo hetki aikaa (taisi olla elokuussa), joten olisikohan jälleen aika piipahtaa.

Liikkeen valikoimaan kuuluu kaikenlaista erilaista sisustustavaraa; astioita, lasiesineitä, huonekaluja, valaisimia jne. Retro&Romu toimii myös netissä, jota kautta tavaroita voi kätevästi ostaa. Sivuston kautta löytyy tukuttain tavaraa, joita voi varata itselleen. Itsekin varasin uusimman ostokseni netin kautta ja kävin sitten noutamassa sen liikkeestä sovittuna aikana. Ja niin, taisi sieltä jäädä mukaan yksi toinenkin esine, ihan sellainen pieni vaan...

Tässä muutama kuva antamaan kertomaan tunnelmasta ja tarjonnasta:
Niin, että mitä sieltä sitten tuli ostettua. No, tällainen ihana pieni lipasto. Punainen mummolta saatu tuoli oli jo kauan etsinut vierelleen jotakin laskutasoa. Ja tässä lipastossa oli mitat just kohdillaan. Vielä kun tuohon kokonaisuuteen saadaan jokin lamppu ja nuo julisteet seinälle, niin se on siinä. Mun neulontanurkkaus :)

Ja lopuksi se ihan pieni muu ostos, punainen Tamara Aladinin tuikkulyhty. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...