Pin it

keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Lisää tuunausta ja valkoista maalia

Olkoon tämä tuunausjutun osa kaksi (tosin taitaa näitä tuunausvirityksiä tältä kesältä löytyi muutama muukin, ainakin tämä spraymaaliprojekti). Tässä projektissa osassa on jälleen hylly ja valkoinen maali. Samalla teemalla siis mennään kaikin puolin :)

Tarinan idea lähti siitä, että innostuin kesällä vanhoista maustepurkeista, sellaisista värikkäistä metallisista, jollaisia joskus männävuosina oli. Yksi löytyi omastakin hyllystä valmiina - ja kuinka se sattuukaan olemaan väritykseltään punavalkoinen :). Loviisan Wanhat talot tapahtumasta näitä purkkeja tarttui mukaan muutama (purkeista ja muista tapahtuman löydöistä löytyy oma juttu linkin takaa). 

Sitten puuttuikin enää hylly. Sellaisen bongasin mökkicitystämme Karkkilasta ja sieltä löytyvästä Ailan Ekonurkasta. Sopivasti oli ikkunalla esillä ja pienellä selvittelyllä sille saatiin hintakin. Hyllyllä tuli hintaa viisi euroa. Tästä lähdettiin liikkeelle (heh, tuo toinen kuvassa oleva esine tarttui kahdella eurolla mukaan samaiselta kirpparilta - se on tuunattu kattoon kiinnitettäväksi naulakoksi).Sitten vaan maalia pintaan ja valmista tuli. Hylly on nyt mökillä lieden takana. Kivalta näyttää, juuri sellaiselta, jollaisesta mulla visio olikin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...