Pin it

keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Valoa jouluun

Kaikenlaisia valovirityksiä on tullut männä viikkoina laiteltua ympäri kämppää. Punaisena lankana virittelyissä on ollut, että josko vähän jotain erilaista. Se, miten siinä nyt olen onnistunut, on sitten toinen juttu. 

Tämä kukka-asetelma on mun lemppari. Sain sen työkavereiltani - kiitos ihanat :) Se on kertakaikkisen upea ja kaunis. Ajaa meillä tänä vuonna joulukuusen virkaa, joten sillä on tärkeä tehtävä. Viritin ruukun ympärille valot ja simsalabim, tunnelma on viimeistelty.

Kukat ovat avautuneet juuri sopivasti jouluksi.
Eteiseen laitoin tähtivalon. Haaveissa olisi ollut hieman raffinpi versio - näin jossain raakalaudoista tehdyn tähden, johon tunsin heti vetoa. Tämä saa nyt kuitenkin kelvata, kun nikkarointi-intoa ei löytynyt tarpeeksi tähän hätään. Ja komiahan se on tämäkin ja luo mukavan tunnelman muuten hieman pimeähköön eteiseen.
Patterilla toimivien valojen sijoittelupaikkana on tänä vuonna näköjään lasipurkit. Kahdet valot ovat löytäneet paikkansa Riihimäen keittiötölkeistä. Mun mielestä valot sopii niihin mitä oivallisimmin.
Uusimmat tulokkaat löysin muutamalla eurolla Oivan kirppikseltä. Tuo kirppis on vaarallisen lähellä kotia ja viime viikonloppuna sorruin siellä käymään. Nämä valot roikkui niin houkuttelevasti esillä, että enhän mä voinut niitä jättää kauppaankaan. En vaan voinut.Lisää tunnelmakuvia löytyy täältä.

Näihin kuviin ja tunnelmiin - oikein hyvää ja tunnelmallista joulua sinulle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...