Pin it

perjantai 26. joulukuuta 2014

Jouluiset purkit

Samalla teemalla jatketaan, kun kerta vauhtiin olen päässyt. Että kohta voit jo huudella, että kiitos riittää tätä laatua :D Aiheena siis - yllätys yllätys - joulupuuhastelu. Toistan itseäni, tiedän sen, mutta on ollut harvinaisen hauskaa näperrellä kaikkea pientä - hampaat irvessä en mitään ole todellakaan tehnyt (ja jos olisin, olisi hommat kyllä saaneet jäädä siihen). 
Nämä jouluiset purkit tein lahjoiksi. Halusin saada lahjoihin oman kädenjäljen ja niinpä päätin neuloa lasipurkeille purkinsuojukset eli tuttavallisesti "lämmittimet". Suojuksista tein rinkulat nappien avustuksella. Purkkeihin laitoin vähän herkkuja (mutta purkkeihinhan olisi voinut laittaa vaikka mitä pientä kivaa). Paketoin purkit sellofaaniin ja laitoin samettinarua ympärille. Minusta kiva idea ja suhteellisen helppo toteuttaa - täytyy toivoa, että lahjansaajatkin tykkäsivät.Jos innostuit ideasta, tässä neulontaohje:

Käyttämissäni purkeissa ympärys x cm ja korkeus x cm.
  • Luo 30 silmukkaa
  • Neulo sileää neulosta 10 kerrosta
  • Päättele neule
  • Käännä neule rinkulaksi purkin ympärille ja sulje se napilla
  • Ja tsadaa - valmis!
Yksi lankakerä riitti viiteen purkinsuojukseen (kerässä 50 g - käyttämäni lankamerkki näkyy ylimmäisissä kuvissa). Neulomiseen käytin 7.0 mm puikkoja.

Ps. Kyllä en olisi uskonut vielä vuosi sitten, että tulen joku päivä jakamaan neulontaohjeita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...