Pin it

torstai 19. syyskuuta 2013

Asetelmia ja kiva vinkki

Ostin jokunen aika sitten aivan superihanan hortensian, joten pakkohan se oli ikuistaa kuvaksi (kukkii muuten edelleen todella kauniisti). Samalla sitten tuli räpsittyä muutama muukin kuva. Kuten tavallista tämä räpsimisinto tapahtui kesken aterian. Onko se sitten niin, että syödessä sitä ehtii kerrankin pysähtyä ja silloin katse huomaa kuvauskohteita, joita ei välttämättä muuten huomaisi? Vai onko se niin, että syödessäkin pitää tehdä jotain siis sen lisäksi, että hotkii ruokaa napaansa? Oletteko huomanneet samaa? No, meikäläiselle kävi siis niin, että soppakulho kädessä ihmettelin erilaisia kuvakulmia ja asetelmia. Kuten arvata saattaa, ehti soppa siinä touhussa hieman jäähtyä. Mutta tulipahan otettua kuvia.
Yllä olevassa kuvassa etualalla oleva kynttilänjalka löytyi Loviisasta, samoin valokuvakehys. Taisivat maksaa yhteensä 2,50 euroa. Hmm, messinkivillitys alkamassa?


Yllä olevassa kuvassa oleva tarjotin löytyi Loviisasta muutamalla eurolla. Se on hieman huonossa kunnossa, joten ideana olisi joku päivä (jos olen silloin vielä samaa mieltä) tuunata tarjottimesta ilmoitustaulu. Alla olevasta kuvasta näkyy, millainen siitä olisi tarkoitus tulla. Ei siis muuta kuin hieman kiillotusta ja liitutaulumaalia pintaan (magneettimaali voisi olla myös vaihtoehto).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...