Pin it

torstai 23. huhtikuuta 2015

Poimintoja huhtikuun sisustuslehdistä ja vähän muitakin ideoita


Taas on nautittu ja luettu tämän kuun kotiin tulevat sisustuslehdet kannesta kanteen. Ja poimittu talteen idea poikineen. Tulisikohan tästä tapa? Keräisin aina kuukausittain ideat talteen sisustuslehdistä ja kirjottaisin niistä blogijutun? Voisi toimiakin. Juttu olisi, jos ei muuten toimiva, niin ainakin hyvä muistilista, johon voi myöhemmin halutessaan palata. Hmm, täytyypä harkita. Tosin skanneri tähän hommaan pitäisi olla - en edes kehtaa sanoa, millaista leikkaa liimaa hommaa tämä mun puuhastelu on ollut, heh. Mutta hauskaa puuhaa kyllä, mä tykkään just tällaisesta näpertelystä ja sommittelusta.

Tämän kuun poiminnoissa huomasin keskittyväni erilaisiin pintoihin ja pihaan/terassiin (ylläri ;). Tervetuloa rundille mukaan.


1. Ihanan rouhea tiiliseinä ja vanha puuhella keittiössä, tykkään kovasti molemmista. Kuva Avotakka 4/2015.

2. Keittiön välitila on maalattu kalkkimaalilla ja päällä on lasilevy. Toimii. Kuva Avotakka 4/2015.

3. Kiva idea päällystää vanhoja laatikoita ja laukkuja esimerkiksi paperilla tai tapetilla. Kuva Talo&Koti 4/2015.

4. Näin teet "laattaseinän" alta aikayksikön. Mä olen tällä hetkellä kovin hurmaantunut noihin marokkohenkisiin kaakeleihin. Jossain muodossa tätä kaakelia pitää saada, tässä sitä on tapetin muodossa :) Kuva Talo&Koti 4/2015.

5. Keittiön välitilan voi pinnoittaa myös nopeasti ja kätevästi kontaktimuovilla. Kuva Avotakka 4/2015.

6. Selkeä ja ajaton Elloksen Morris-tarjoiluvaunu. Kuva Talo&Koti 4/2015.

7. Kankaasta tehty kasvilaukku, jonka sisällä on muovitettu pussi. Voisi toimia meidän terassilla. Authentics Urban Garden. Kuva Meidän Mökki 4/2015.

8. Kiva valaisin, joka on tehty vanhasta sinkkivadista. Kuva Talo&Koti 4/2015.

9. Raamikkaan näköinen kaappi kaasupullolle. Tämä voisi toimia hieman muunneltuna myös aputasona ja säilytystilana terassille. Pistänpä harkintaan. Kuva Meidän Mökki 4/2015.

10. Taas yksi vinkki tee-se-itse yrttitarhaan. Tämä tarha on rakennettu vanhoista ikkunoista. Meidän Mökki 4/2015.

11. Kekkilän tyylikäs puutarha-aita. Tällä voisi hyvin reunustaa oleskelualueita tai puutarhaa. Bongasin eilen vastaavanlaisen aidan myös Bauhausissa. Kuva Avotakka 4/2015.

12. Näppärän näköinen ja suht edullinenkin yrttihylly vaikka terassille. Clas Ohlson. Kuva Talo&Koti 4/2015.

13. Tällaisen lavapöydän ajattelin kesällä itsekin nikkaroida, jos jostain tuollainen lava kävelee vastaan. Hauska idea musta. Kuva Talo&Koti 4/2015.

14. Ihanan kevyet Elloksen Bargo-puutarhatuolit. Kuva internet.

Unelmien Talo&Kodissa oli myös listaus kirpputoreista ympäri Suomea. Pitää ottaa tuo juttu ehdottomasti talteen :) Ja vielä lopuksi muista lehdistä ja netistä tehtyjä bongauksia tuotteisiin / sivustoihin:

Ikea, Nipprig-mallisto: rajoitetun ajan myynnissä oleva käsipunottujen tuotteiden erikoismallisto.

Pentik, Vadelma: herkullisen kesäinen kuosi.

Panduro Hobby: täältä löytyy vaikka mitä tarvikkeita, työvälineitä ja koristeita kuppikakkuihin, skräppäykseen, keramiikkaan, decoupageen, lahjapakkauksiin, lasten askarteluun, sisustukseen ja pikku puutöihin.

House Doctor: tsekkaa katalogi - kaikkea ihanaa!

Toivottavasti joku idea kolahti sinuunkin :) Kivaa päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...