Pin it

torstai 12. maaliskuuta 2015

Esittelyssä Granit


Ruotsalainen vuonna 1996 perustettu Granit saapui vihdoin myös Suomeen muutama vuosi sitten. Granitin ydinalue on erilaiset säilytysratkaisut, mutta tarjolla on paljon muutakin - tavaroita löytyy kaikkiin kodin huoneisiin kuin myös toimistoon. Tavarat ovat käytännöllisiä, yksinkertaisia, hyvähintaisia ja -laatuisia. Pääväreinä on käytetty mustaa, valkoista, harmaata ja luonnonvärejä. Näin tavaroiden yhdistäminen keskenään on helppoa ja yksinkertaista - voisi sanoa, että tavarat sulautuvat helposti sisustukseen kuin sisustukseen. 

Helsingin Erottajan liiketilan sisustus jatkaa samalla linjalla. Sisustus on varsin rouhea (betonilattia, mustaksi maalatut ilmastointiputket, metallivalaisimet), mutta myös seesteisen maanläheinen. Mä ainakin tykkään. Ja liikkeestä todellakin löytää kaikenlaista. Pääset näiden kuvien avulla pienelle turneelle liikkeeseen, tervetuloa mukaan.


Granista löytyy siis säilytyslaatikoita, koreja, kynttilöitä, valaisimia... Nuo suositut valolenkit (valosarjat) ovat kyllä munkin makuun. Kovasti tekisi mieli ostaa. Niitä voisi ihan huoletta käyttää kesättalvet. 
... kippoja, kuppeja ja purkkeja keittiöön. Löytyy myös mm. mehuja ja mausteita.... ideoita puutarhaan. Tykkään kovasti noista puulaatikoista ja betoniruukuista. Ensi kesänä on suunnitteilla kokeilla betonitöitä ihan itsekin - mutta tiedänpähän, minne suunnata, jos niistä ei sitten koskaan tulekaan mitään :)... kaikkea pientä kivaa kylpyhuoneeseen. Musta hauska ja helppo idea on liimata purkkeihin dymolla tehdyt etiketit (kuten alla useaan purkkiin liimattu testeri-etiketti). Innostuin itsekin ideasta ja toteutin sen maustepurkkeihin (jutun purkeista löydät täältä).


... ja tosiaan kaikenlaista säilytykseen sekä askarteluun ja toimistoon. Mä haaveilen siitä, että mulla olisi joku päivä iso työtila, jossa voisin säilöä kaikkea mahdollista ompeluun, askarteluun ja ylipäänsä kaikenlaiseen puuhasteluun. Olisi kaikenlaista nippelia ja nappelia, kangasta, lehteä, purkkia, kippoja, maalia, pensseliä, mitä mieleen vaan nyt tulee. Ja tottakai kaikki siististi hyllyissä, kuten näissä kuvissa. Työtilaan voisi huoletta jättää kaiken levälleen odottamaan seuraavaa päivää. Heh, sitä päivää odotellessa :)


Mikä parasta näissä liikkeissä käydessä on, että niistä saa aina ideoita mukaan ja inspiraatio pääsee valloilleen. Ja yleensä tarttuu aina jotain pientä mukaan (tosin tällä kuvauskerralla pysyin tiukkana) :)

Inspiroidu lisää Granitin nettisivuilla, joille pääset täältä.

Idearikasta loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...