Pin it

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Kotioffice

Lehtipinoja, piirroksia, suunnitelmia, kirjoja ja erilaisia tarvikkeita on alkanut lojua epämääräisissä kasoissa ympäri huushollia. Siitä se ajatus sitten lähti. Tarvitsen itselleni selkeästikin työtilan. Kodissamme on ehkä hieman epäkäytännölliseksikin luokiteltava halli, jonka olen nyt päättänyt laittaa uuteen uskoon. Halli on läpikulkupaikka, johon on kerääntynyt sanotaanko vähän kaikenlaista. Suunnitelman laatiminen on jo kovassa vauhdissa, valmista tulee toivon mukaan pian.

Pinoja siellä, pinoja täällä. Näille pitää saada kunnon säilytystilat, mutta kaiken pitää kuitenkin olla helposti saatavilla.

Lähtötilanne. Kuva on otettu eteisestä päin. Vasemmalla on käynti olohuoneeseen ja oikealla on käynti makuuhuoneeseen. Hallissa on vuodesohva ja kaikenlaista muuta, kaikki toki tuiki tarpeellista. Halissa ollaan tuskin koskaan, ja tarkoitus onkin saada huoneelle selkeä käyttötarkoitus. Hallin väritys antaa suunnitelmalle tietyt puitteet, sillä pinnat saavat jäädä entiselleen.

Pohjapiirros on mittakaavassa 1:20, ja suunnitelma on pikku hiljaa hahmottumassa, ainakin se versio numero 1. Voin sanoa, että rullamitta ja mittatikku ovat olleet ahkerassa käytössä. Tämän hetkisessä suunnitelmassa on ajatuksena se, että eteisestä katsottuna oikealla seinustalla on työtila pöytineen ja tuoleineen ja vasemmalle seinustalle rakentuu nurkkaus, jossa voi löhöillen nautiskella olostaan. Huoneessa pitää myös olla säilytystilaa, josta huolen pitävät lipastot ja säilytysarkku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...