Pin it

torstai 26. helmikuuta 2015

Vallilan kuiske

Sisustuskurssin vierailukohteena oli tänään Vallila Interior. Olin jo pitkään toivonut pääseväni käymään yrityksessä, joten olin suorastaan täpinöissäni. Vierailun aikana tutustuimme sekä Vallilan kokoelmaan että projektimyyntiin. Sain todeta, että Vallilan tuottamat palvelut ovat todella laajat ja monipuoliset. Etenkin projektisisustus kuulosti todella mielenkiintoiselta.

Kokoelman puolella oli esittelyssä Vallilan oma mallisto - tämän vuoden kevään/kesän mallistoon pääset tutustumaan täältä. Värit ja kuviot ovat selkeästi tämän hetken teema.

Ihastuin jo kokoelmaan tutustuttaessa tähän voimakasväriseen ja -kuosiseen malliin nimeltä Kuiske. Kuiskeen kuosi on Saara Kurkelan suunnittelema. Kuosin teema kuljettaa sisustuksen kauas kaukomaille, lämpimien merituulten keskelle ja sademetsien tunnelmiin. Runsaat lehvästöt kätkevät oksilleen rauhallisena istuvan tukaanin. Kuosia löytyy niin vihreän kuin petroolin sävyisenä. Kun iltapäivällä vierailimme vielä erikseen Vallila Outletissa ja kangaspala oli siellä alennuslaatikossa, oli se ihan pakko ottaa mukaan. Minusta tämä on komea - värit oikein hivelevät silmiäni. 

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...