Pin it

keskiviikko 20. elokuuta 2014

Ikea-saalis yhdistettynä mattopohdintoihin

Päätin pistäytyä Ikeassa ostamassa ystäväni suositteleman salaattilingon. Sen ostinkin, mutta olisihan se pitänyt arvata, että jotain muutakin tarttuu mukaan. Tarpeellista, tottakai :)

Kynttilöitä tuli ostettua erinäinen määrä. Itse asiassa ne oli ostoslistalla, mutta lista muistui mieleen vasta liikkeessä (ihan oikeesti :). Päätin kokeilla myös tuoksukynttilää (tuoksuna omena), joka osoittautuikin ihan siedettävän tuoksuiseksi. Monesti tuoksukynttilät kun on vähän liian voimakkaita ja ällöntuoksuisia, ainakin omaan makuun.
Keittiöpyyhkeitäkin löytyi. Punaisia, yllätysyllätys.Söpöt pienet leikkuulaudat lähtivät myös mukaan. Ajattelin käyttää niitä tarjoilualustoina.


Ja lopuksi mukaan tempautui tyynynpäällisiä ja torkkupeitto. Kas huomasitko, tyynynpäälliset on punaiset :)
Lampunvarjostimia tutkailin myös (lamppuprojekti on nimittäin käynnissä), kuten mattojakin. Haaveilen kodin olohuoneeseen uudesta matosta ja olen huomannut, että voimakkaat kuviot kiinnostaa. Maton tulisi olla mahdollisesti jotain tähän tyyliin.


Ylin kuva on Ikeasta (Stockholm), vasemmanpuoleinen Sisustusliike Country Whitesta (Svanefors) ja kaksi muuta Kodin1:stä (Anno). Olisiko se siis joku näistä? Vai jotain ihan muuta? Itse asiassa vanha itämainenkin matto voisi kiinnostaa... Siis ihan eri tyylinen. No, näitä mattopohdintoja lienee hyvä ehkä harjoittaa vielä hetki :)

Täältä pääset muuten tutustumaan Country Whiteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...