Pin it

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Antiikkimessujen antia

Aivan ihania paikkoja nuo kirpputorit ja antiikkimessut. Eilenkin kiertelin esittelypöydät moneen kertaan ja joka kerta löysin uusia aarteita. Ja aivot raksuttivat koko ajan. Tuosta tuolista saisi loistavan hiomalla ja verhoilemalla, tuo pöytä sopisi loistavasti avaraan ruokailutilaan, noista maljakoista saisi ihanan asetelman... Ja niinhän siinä taas kävi, että jotain tarttui mukaan. 

Tämän maljakon upea väri kiinnitti huomioni.  Maljakossa on kaunis muoto, ja se on erittäin hyvässä kunnossa. Kyseessä on Nanny Stillin Riihimäen lasille suunnittelema Tiimalasi.

Tiimalasi pääsi edustuspaikalle olohuoneen ikkunalaudalle. Kaverina Tiimalasilla on Helena Tynellin  Riihimäen lasille suunnittelema Aurinkopullo ja Tamara Aladinin Riihimäen lasille suunnittelema Presto.

Katsastettuani lasitavaran tarjonnan huomasin tämän peltipurkin. Olen metsästänyt tätä itse asiassa jo tovin. Purkista tulee mieleen vanha mökkimme. Tällainen oli siis saatava itsellekin. Kauniita rosoisia ruusuja. 

Ihan hyvin sekaan mahtuu vielä uusia purkkeja.

Riihimäen lasin lasipurkki.

Lasipurkki nököttää keittiötasolla hieman orpona. Pitäisi keksiä, mitä siihen säilön. Mökille löysin viime kesänä samanlaisen, hieman pienemmän tosin. Siihen laitoin tuikkuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...