Pin it

lauantai 10. tammikuuta 2015

Testaa sisustustyylisi

Minkälainen sisustustyyli sinulla on? Millainen sisustaja olet? Päätin mielenkiinnosta tutkia, millaisia sisustustestejä netistä löytyy ja katsoa, mitä testit tyylistäni kertovat. Jokaisella meistä kun on oma sisustustyyli. Tai jollei sellaista tunnista, voi sitä etsiä ja harjoitella. Tässä tutkailujeni tulokset.

Tikkurilan sivuilta löytyy kiva tyylitesti, jonka avulla voit selvittää, minkälainen sisustus on näköisesi. Tuohon testiin pääset täältä.

Tyylini on luova seikkailija (nouseva tyyli: aitouden etsijä). Testin mukaan "Rakastat yllätyksiä ja ennakkoluulottomia väriskaaloja. Tyylisi viestii rohkeutta, itsetuntemusta ja vastuullisia valintoja. Yhdistele rennosti kaikkea mistä pidät: printit, retro, värien kirjo, perittyä, kierrätettyä ja uutta - kerää ideoita maailmalta. Ideoi tutuille esineille uusia käyttötapoja." Tämä kolahti minuun täysin eli osui ja upposi. Tällainen minä olen.

Kuva: Tikkurila.fi
Ellit-sivuston kautta pääset testaamaan, millainen sisustaja olet - tuon testin löydät täältä.

Tämän testin mukaan olen boheemin huoleton sisustaja. "Sisustus tarkoittaa sinulle vaatteiden noukkimista lattialta silloin tällöin. Hankit huonekalusi käytettynä, etkä juurikaan mieti niiden sopivuutta toisiinsa. Vaikka olet boheemin huoleton, kotisi on kuitenkin sinulle tärkeä. Pidät sen rennosta ilmapiiristä, etkä kaipaa muuta." Hmm, ehkä ihan näin huoleton en kyllä tunnista olevani. Kerään vaatteet lattioilta ja huonekalujen sopivuus keskenään on minulle äärimmäisen tärkeää. Käytettyjä huonekaluja meillä on kyllä paljon. Mutta rentoutta ja huolettomuutta, niitä opettelen ja tavoittelen :)

Kuva: Ellit.fi
Entä millainen sisustustyyli sinulle sopii? Sen pääset testaamaan täällä.

Omaksi tuloksesi tuli syvällinen pohdiskelija, jonka mukaan "Värit ovat sinulle tärkeitä, joten älä suhtaudu niiden valintaan huolimattomasti. Reagoit vahvasti ympäristöösi ja pohdit asioita pitkään. Mystiset asiat kiinnostavat sinua ja viihdyt hyvin omissa oloissasi. Viihdyt kodissa, jonka sisustus henkii idän mystiikkaa ja pehmeyttä. Tunnelmavalaistus on sinulle erityisen paljon mieleen. Hanki kotiisi kynttilöitä ja maalaa seinä lempivärilläsi. Osta lisäksi mukavia tyynyjä, joihin voit nojailla maailman menoa pohtiessasi." Tunnistan tästä kyllä jonkin verran itseäni - olen pohdiskeleva ja tunnelma on minulle kaiken a ja o. Olen kerännyt ympärilleni kotiini paljon värejä, ja ne ovat minulle tärkeitä.

Yhteenvetona voisi todeta, että Tikkurilan testin tulos tuntui enemmän tutulta ja itselle läheiseltä. Muiden testien tuloksista sen sijaan oli poimittavissa ainakin muutamia hyvin osuvia kuvauksia. Hauskaa näiden parissa kyllä oli :)

Mikä on sinun tyylisi? Entä millainen sisustaja sinä olet? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...