Pin it

torstai 17. lokakuuta 2013

Syksyn kirpeyttä



Siis vähänkö olen tyytyväinen, että tuli sen verran viitsittyä, että tuossa jokunen viikko sain pakastettua puolukoita. On oikein sellainen olo, että pakastin energiaa talteen. Enkä olisi kuulkaas uskonut tämän päivän koittavan, että minä, siis todellakin MINÄ, jaan täällä ruokareseptejä. Sanottakoon nyt selvyyden vuoksi, että keittiö ei ole koskaan vetänyt minua puoleensa. Satunnaisia innonpuuskia on ollut ruoanlaiton suhteen, mutta siihen se lysti on sitten jäänyt. Kunnes nyt. Olen kuin jonkun iskun saanut, sillä innolla (tai rehellisyyden nimissä sanotaan nyt kuitenkin, että semi-innolla) lueskelen reseptejä ja pohdin, mitä viikonloppuna syötäisiin. Kyllä on ihmeellistä, ihan hymyilyttää. Niin, mutta siihen reseptiin. Jollet ole mahdollisesti jo aiemmin kokeillut, niin suosittelen lämpimästi rahkan sekaan lisättävän vaniljajogurttia. Sitten vaan lisäät mielimarjoja ja makeutusta oman maun mukaan. Itselle riittää seuraava seos: yksi rahkapurkki, puoli litraa vaniljajogurttia ja puolukoita. Riittää ainakin kahdelle. Nam sanon minä.

2 kommenttia:

  1. Puolukoita on kyllä ehdottomasti käytävä poimimassa joka vuosi, niistä tulee niin hyvää lappapuuroa / puolukkapuuroa :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä, ovat niin hyviä, juuri sopivan kirpeitä :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...