Pin it

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Teak-aarteita

On se myönnettävä. Nyt on selkeästi menossa jonkinsortin teak-kausi. Se on kumma juttu, miten sitä silmä etsiytyykin aina kyseisiin esineisiin. Puun lämmin sävy ja sen retrohenkisyys miellyttävät suunnattomasti. Minulla on ilo ja kunnia esitellä muutamia teak-aarteitani.

Kirjoituspöydällä hylly, barometri, rasia, seinälamppu ja tarjotin. Kaikki on nyt huolellisesti öljytty teak-öljyllä. Kirjoituspöytä tuoleineen löytyi huutokaupasta (Bukowskis Market), hylly kalliolaisesta antiikkiliikkeestä (Linjakas Kallio) ja barometri uppsalalaisesta antiikkiliikkeestä (Söders Gammalt & Nytt). Aivan huippuhieno rasia on saatu kummitädiltä, seinälamppu löytyi aikoinaan porvoolaisesta antiikkiliikkeestä (Jokikadun Antiikki) ja tarjotin on löytö uppsalalaisesta antiikkiliikkeestä (RHR Form och Design).

Tarjottimella on tällä hetkellä tuikkuja, mutta tarjottimelle voi kattaa vallan mainiosti vaikka kahvit lukuhetken lomaan.
Rasiassa on todella kaunis muoto ja upea vihreä lasinen kansi.
Kummitädiltä saatu todella hieno peili. Peili etsii vielä lopullista paikkaansa, mutta yksi vahva vaihtoehto sijoituspaikaksi on lukunurkkauksen valkoinen seinä. Valkoista vasten peilin komea muoto pääsee mielestäni hyvin oikeuksiinsa. Ja samalla vastakkaisen seinän kirjoituspöytä tavaroineen heijastuu kauniisti peilin kautta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...