Pin it

torstai 19. heinäkuuta 2018

Asuntomessut 2018: Villa Karhu


Asuntomessujen toinen ennakkosuosikkini oli Villa Karhu (asuntomessukohde 19). Ihan puhtaasti sisustuksen näkökulmasta. Paloin halusta nähdä, miten Frida Steiner (Visual Addict) oli sisustanut talon SPR:n Kontin kierrätyshuonekaluilla ja -tavaroilla.

Talon koko irtaimisto lukuun ottamatta kiintokalusteita oli hankittu SPR:n Kontista. Suurin osa kalusteista ja tavaroista oli löytynyt Porin Kontista, mutta niitä oli haettu myös mm. Pääkaupunkiseudun Konteista. Kokonaisuutena sisustukseen oli mennyt alle 2000 euroa. Minusta kokonaisuus on todella onnistunut; se on yhtenäinen ja harmoninen. Sisustus on boheemi, runsas, mutta samalla hyvin moderni. Pidän erityisesti houkuttelevan samettisesta viininpunaisesta sohvasta, valaisimista ja matoista. Matot nousevat eritoten esiin pienessa vessassa ja keittiössä, jossa muuten kaikki muu on uutta.

Työhuoneen työpöytä ja olohuoneen hyllykkö oli maalattu, mutta muuten kaikki huonekalut ja tavarat olivat siinä kunnossa kuin ne oli hankittaessa.

Lopuksi löysin terassilta vielä rottinkituolin ja -tarjoiluvaunun. Ilahduin, että samanlainenhan tarjoiluvaunu löytyy minultakin, tosin huonossa kunnossa. Nähtyäni nämä kalusteet, on kyllä aika ryhdistäytyä ja korjata oma vaunu. Näyttää niin kivalta.

Voisin ottaa tavaroista usemmatkin omaan kotiini. Jos sinäkin mietit samaa, on tämä mahdollista, sillä osa tuotteista on huutokaupattavana - löydät ne huutokaupat.comista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...