Pin it

keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Asuntomessut 2018: BunkkeriMulla oli vahva ennakkosuosikki asuntomessuille lähtiessä. Se oli Bunkkeri (asuntomessujen kohde 16) ja mun suosikki se oli koko kierroksen jälkeenkin. 

Bunkkeri on 1930-luvulla rakennettu Shellin asuin- ja autovajarakennukseksi. Pääsuunnittelija ja rakennuttaja Juha Heino osti ränsistyneen ja pitkään tyhjillään olleen talon Porin kaupungilta. Talo on vaatinut älyttömän määrän työtunteja, jotta nyt ollaan tässä pisteessä. Iso hatunnosto - talo on tullut todella mahtavaan kuntoon niin ulkoa kuin sisältä. Arvostan suunnattomasti, että vanhaa kunnostetaan ja remontoidaan vanhaa kunnioittaen. Pidän rakennuttajan tinkimättömästä mausta hioa jokainen yksityiskohta huippuunsa, tästä muutamana esimerkkinä upea portaikko, tiiliseinät, valokatkaisimet ja vessan sisustus vanhanajan henkeen. Lisää urakasta pääset lukemaan täältä.

Talon sisustuksen on suunnitellut Hakolan luova johtaja, muotoilija Annaleena Hämäläinen. Hakolan kalusteet (sohvat eritoten on mun suosikkeja) sopivat erittäin hyvin talon henkeen. Suuren osan kalusteista rakennuttaja on hankkinut myös itse matkan varrella. Hienona esimerkkinä tästä mm. kierreportaat, jotka ovat englantilaisesta pubista. Kaakeliuuni olohuoneessa on koottu erilaisista kaakeleista - hienosti on tästäkin saatu laadukas kokonaisuus. Pidin olohuoneen värikkäästä ja persoonallisesta valaisimesta, joka on Hanna Anosen suunnittelema Cocktail. Pienempi versio valaisimesta löytyi portaikosta.

Sisustuksessa oli käytetty värejä kokonaisuutena erittäin harmonisesti. Värejä oli etenkin tekstiileissä ja useissa upeissa tauluissa. 

Tervetuloa kierrokselle tutustumaan taloon. Suosittelen ehdottomasti käyntiä paikan päällä.

Alimman kerroksen olohuone. Iso matto sitoo kalusteet hyvin yhteen ja tuo lämmintä väriä huoneeseen. Tykkään sohvan ja rahin muodoista ja väreistä. Tiiliseinä tuo muavaa rouheutta.

Keittiö. Todella rouhea keittiötaso.

Ruokailutila. Upea lasivitriini tiilitaustalla ja valoilla. 

Ruokailutila. Tässä näkyy hyvin ruokailutilan ja keittiön erottava väliseinä. 

Kierreportaat.


Alakerran olohuone. Upea valaisin ja kaakeliuuni. Pehmeän houkutteleva sohva ja elävyyttä tuovat viherkasvit. Ja ihanan muhkea matto.Yläkerran olohuone. Katseenvangitsijana toimii upea taulu ja verhojen punainen väri.

Makuuhuone. Taulun värin, sängynpääty ja pieni matto. Ihanan houkutteleva kokonaisuus.

Makuuhuone. Yksityiskohtia.

Portaikko. Mitkä kaiteet ja tuo valaisin.

Vessa. Tyylikästä vanhanajan henkeä.

Terassi. Kyllä minä tässä mielelläni istuisin syysiltoina takkaa poltellen.

Talo ulkopäin. Upea tiiliverhoilu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...