Pin it

keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Inspiraatiota ja ideoita hakemassa


Musta näissä asunnoissa on ihanan raikas tunnelma, sisustuksen olematta kuitenkaan liian kliininen. Sisustuksen pohjana on vanhat talot, puulattiat, vaaleat sävyt, väriläikkiä siellä täällä, mukana hiven rouheutta, uutta ja vanhaa sekaisin - yksinkertaista ja kaunista. Kovin erinäköistä kuin omassa kodissa, mutta jos mulla olisi vaalea/valkoinen koti, olisi se todennäköisesti jotakin tämän tyylistä. Ja onhan se vaan hyvä, että omaa silmää miellyttää monenlainen muukin sisustus kuin vain omassa kodissa oleva, varsin tylsäksi kävisi muuten :)

Kuvat on poimittu Alvhem Mäkler & Interiörin sivuilta. Alvhemin sivuilla jokaisesta myytävästä asunnosta on tehty esittelylehtinen, jossa esitellään asunto, asuinpaikka sekä lähiympäristön palvelut. Aika kokonaisvaltainen paketti sanoisin. Täältä pääset inspiraation lähteille, klik ja kuvapankkiin pääset suoraan täältä, klik. Kuvapankista löydät kuvia mm. huoneittain. Samantyylisiä sisustuksia löytyy myös Stadshemin sivuilta, jonne pääset täältä.

Nämä molemmat sivustot on ainakin musta loistavia inspiraation lähteitä. Mites on, viihtyisitkö sinä tämän tyylisissä asunnoissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...