Pin it

perjantai 20. helmikuuta 2015

Esittelyssä Habitat


Vierailin muutama viikko sitten ensimmäistä kertaa Habitatissa. Habitat sijaitsee Helsingissä Makkaratalossa osoitteessa Keskuskatu 6. Keskuskadun puolella on isot mainokset, joten perille löydät varmasti.

Habitat on eurooppalainen sisustusketju, joka on tunnettu erityisesti innovatiivisesta, modernista ja funktionaalisesta designistaan. Terence Conran avasi ensimmäisen liikkeen Lontooseen vuonna 1964, ja tällä hetkellä Euroopassa on yhteensä yli 50 myymälää. Suomeen Habitat saapui marraskuun lopulla 2014.

Habitatin valikoima on erittäin laaja ja hinta-laatu-suhde on mielestäni kohdillaan. Löydät liikkeestä kaikkea mahdollista olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, keittiöön, kylpyhuoneeseen ja toimistoon. On mattoja, valaisimia, tekstiilejä, astioita, pyyhkeitä, tuoleja, pöytiä, sohvia, hyllyjä, peilejä, paljon pientavaraa jnejne. Liike on avara, valoisa ja siellä on helppo liikkua. Tavarat on asetettu näytille selkeästi ja houkuttelevasti - liikkeeseen on rakennettu monia erilaisia tiloja luomaan tunnelmaa. 

Tervetuloa kierrokselle mukaan!


Habitatiin ja tuotteisiin pääset tarkemmin tutustumaan täällä.

Terence Conranin sanoin: "Hyödyllinen voi olla kaunista ja kaunis edullista."

Kannattaa käydä tutustumassa - suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...