Pin it

sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Sisustusbloggaajien kirppis 12.9.


Nyt taas kirppistellään - on se aika vuodesta, kun sisustusbloggaajat järkkäävät syksyisen kirpputorin. Ja kyllä, meikäläisillä sitä tavaraa vaan riittää :D, joten huippukivaa olla mukana. On suomalaista lasitavaraa (kuten astioita, keittiötölkkejä ja vanhoja pulloja), muutamia valaisimia, kippoa ja kuppia ja jos jonkinlaista sisustustavaraa. Yksi pienehkö vanha kaappikin olisi ja hei vanhoja suksia! Pitää vielä vähän penkoa kaappeja ja varastoja, mutta voin sanoa, että kaikenlaista löytyy. Ja mikä parasta, meitä on tuolla kirppiksellä monen monta mahtavaa tyyppiä myymässä - kannattaa siis tulla kipin kapin paikan päälle. 

Aikaa valmistautua kirppishumuun on vajaa viikko. Kirppis pidetään nimittäin ensi viikon lauantaina 12.9. kello 10-15 ja paikkana on Pasilan Veturitallit. Paikan päälle on hyvä tulla julkisilla tai kävellen ja mukaan kannattaa ottaa käteistä. Lisätietoja löydät tapahtuman FB-sivuilta.

Olis kiva nähdä, tuuthan säkin?

4 kommenttia:

 1. Tuonne olen monesti himoinnut tulevani. Saas nähdä saanko mahtumaan lauantain ohjelmaan. Sen tiedän että meikäläisen rahavarat olis aika nopeasti tuolla käytetty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppikseltä löytää kyllä aivan varmasti kaikenlaista kivaa - saa nähdä miten mun käy, voi olla hyvä vaan keskittyä myymään ;) Jos pääset paikalle, tule ihmeessä moikkaamaan!

   Poista
 2. Me ollaan pöytänaapureita joten pitääkin tutkiskella sun pöytä tarkkaan 😊

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...