Pin it

lauantai 23. toukokuuta 2015

Viikonloppu Turussa

Vietin pari viikkoa sitten ihanan rentouttavan viikonlopun Turussa hyvien ystävien seurassa. Oli mahtavaa kiireettömästi nauttia ajankulusta. Syötiin hyvin, juotiin (vähän) kuoharia, hengailtiin keskustassa, tutustuttiin turkulaiseen designiin, shoppailtiin, käytiin teatterissa ja ennen kaikkea naurettiin. Tällaisia reissuja lisää ja pian kiitos :)

Piipahdettiin Yliopistonkadulla sijaitsevassa lifestylekaupassa nimeltä Pop Å. Suosittelen ehdottomasti visiittiä kaupassa - joka kylläkin todellisuudessa on enemmänkin koti kuin kauppa. Pop Å:n ideana onkin yhdistää kauppa ja koti. Siellä on esillä turkulaisten suunnittelijoiden tuotteita; mm. BEDesign, Saana ja Olli, Musta5101 ja Kube. Kaikki on laitettu ihanan houkuttelevasti esille. Minusta etenkin nuo Kuben valaisimet ovat komeita. Mukavan rouheita sanoisin. Äidille nappasin liikkeestä mukaan Saanan ja Ollin pussukan. Pop Å on avoinna tämän kuun ajan, joten hopihopi paikalle, jos olet kaupan lähettyvillä. 

Lisäksi tutustuimme Fortunakorttelissa sijaitseviin Kui Designiin ja  Klo Designiin. Käsintehdyt tuotteet hurmasivat meidät. Oli erilaisia kauniita ja värikkäitä pussukoita, laukkuja, vaatteita, sisustustavaraa jne. Pienen pussukan sallin itselleni ostaa, sellaisen pirteän keltaisen. Sinne mahtuu juuri sopivasti kännykkä ja pankkikortti.

Ja tottahan toki vierailimme myös upeita klassikkotuotteita myyvässä liikkeessä nimeltä Sisustuksen koodi. Tutkailin sillä silmällä mm. Muuton Dors-koukkuja. Yksinkertaisen tyylikkäitä. Kokonaisuudessaan kierroksemme kaupungin kaduilla oli varsin onnistunut. Aurajoen rannassa oli lisäksi maalaismarkkinat, joten menoa kyllä riitti. Markkinoilta mukaan tarttui kultivaattori. Ja jos mietit, mikä tuo mahtaa olla, niin voin sanoa, että hetken mietin minäkin. Esittelen tämän mystisen vempaimen tuotapikaa :)

Mukavaa lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...