Pin it

lauantai 25. lokakuuta 2014

Löytöjä Olkkarista

Mikä ihana lauantai. Sain viettää koko päivän lempiharrastukseni parissa. Sisustamisen ja stailaamisen. Onnesta soikeena posket punaisina hymyilin koko päivän. Ja vieläkin suu on leveässä hymyssä. Olen niin löytänyt oman juttuni. 

Kesken innokkaan opiskelupäivän ja suunnittelun piipahdimme aivan mahtavassa liikkeessä Kruununhaassa, Mariankadulla sijaitsevassa liikkeessä nimeltä Olkkari. Olen monet kerrat kävellyt liikkeen ohi, mutta syystä tai toisesta en ollut koskaan käynyt siellä. Jälkeenpäin kyllä ihmettelen, miten näin on päässyt käymään. Nyt kuitenkin tilaisuus osui onnekkaasti kohdalle.

Olkkarissa on mahtavan rento tunnelma, se jäi päällimmäisenä mieleen. Liikkeestä löytyy paljon erilaista sisustustavaraa, niin uutta kuin vanhaakin ja kaikki oli laitettu kauniin houkuttelevasti esille. Saman katon alta löytyy myös Kruunukirppu (secondhand lastenvaateliike). Ja vaikka vähän kiire olikin, niin aina näköjään löytyy kuitenkin aikaa tehdä ostoksia. Niitä ostoksia, joita ei pitänyt vähään aikaan tehdä ollenkaan. 

Olkkarista löydät lisätietoja facebookista, klik. Liikkeessä kannattaa piipahtaa. Minäkin teen sen uudelleen, mahdollisimman pian. Otan sitten vähän kuviakin.

Olen pitkään himoinnut jotakin kirjailtua esinettä. Tänään vastaan tuli kirjailtu kukkataulu ja päätin napata sen mukaani. Jotenkin söpö mun mielestä. Ja todella tarpeellinen. Taulun takana on löytö viime kevään bloggarikirppikseltä. Sitru-lehmän oma taulu :)

Tiedetään tiedetään, kotoa löytyy jo vaaka, mutta hei, ei kuitenkaan tällaista näin vanhaa. Ja kun vaa'an hinta oli edullinen, en vaan voinut jättää tätä liikkeeseen. En sitten millään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...