Pin it

maanantai 28. lokakuuta 2013

Lisää lempparihuonekaluja

Nämä vanhat tuolit ovat minulle erityisen rakkaat. Sain ne mummoltani muutettuani ensimmäiseen omaan asuntoon. Tuolit ovat peräisin 50-luvulta ja saaneet jo muutaman kerran uuden verhoilun. Itse olen tykästynyt tuohon punaiseen verhoiluun, mun mielestä se sopii hyvin puuosien kanssa. Klassisen kauniit sanoisin.

Tällä hetkellä toinen tuoleista on makuuhuoneessa ja toinen aulassa. Vanhassa asunnossa ne pääsivät istumaan vierekkäin olohuoneessa, mikä olisi tietty nytkin optimitilanne.

Näistä tuoleista ja viime viikolla esitellystä pöydästä tuli muuten mieleen, että paljon on huonekalut muuttuneet sitten edellisen asunnon. Nykyisen asunnon tunnelma ja ehkä Kallio asuinpaikkanakin on tuonut sisustukseen ihan uuden vaihteen. Täällä ollaan suosittu enemmän vanhaa - huonekaluja, joissa on ajanpatinaa ja oma tarina. Ennen muuttoa pohdimme, mitä haluamme ehdottomasti ottaa mukaan uuteen kotiin. Molemmille tuli samat tavarat mieleen: keittiön pöytä, nämä esittelyssä olevat tuolit ja ehkä hieman yllättäen, pesukone :) Palataan tuohon pesukoneeseen joskus tarkemmin. 

Tänään tällaisia ajatuksia. Tulossa olevan syysmyrskyn johdosta on kuulemma hyvä pysyä sisätiloissa ja mullehan se sopii. Tässä sohvalla on ihan kiva löhöillä :) Muistetaan kaikki ottaa rennosti, joten eikun kivaa viikonalkua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...