Pin it

torstai 24. lokakuuta 2013

Bongauksia kotimatkalla

Piipahdinpa kotimatkalla Kodin Ykkösessä. Ihan ex tempore. Fiilis kun oli sellainen, että nyt pitäisi saada jotain kivaa, vähän niinkuin mieltä piristämään. Mutta pidemmittä puheitta katsotaanpa mikä oli turneen saldo.


Pandora-maton ostamista olen miettinyt jo jonkin aikaa, se täytyy tunnustaa. Muistaakseni bongasin maton kesällä jostakin sisustuslehdestä ja siitä lähtien se on kummitellut mielessä. Ja onhan matto Vuoden blogihitti -ehdokas, joten olen hyvinkin saattanut bongata maton blogienkin kautta. Harkinnassa on tuo mustavalkoinen versio. Maton materiaali on villaa, joten voisin ainakin kuvitella, että kestävyys on hyvä. Mattoa voi pitää kumminpäin tahansa, mikä on tietty aina plussaa. Toinen puoli on enemmän mustavoittoinen ja toinen puolestaan valkovoittoinen. Omaa silmää miellyttää enemmän tuo puoli, mikä näkyy kuvassa. Sijoituspaikka matolle olisi olohuone, mutta koska siellä on jo varsin hallitseva kuviollinen tapetti, olen hieman epävarma. Niinhän siinä nimittäin käy, että jos olohuoneeseen tuo liikaa kuviota, tulee tunnelmasta nopeasti liian levoton. Ja sellaista en halua. Olohuoneen tapetin pääset näkemään mm. täältä, klik. Nähtäväksi jää, mihin päädyn. 


Vasemmassa kuvassa olevan oikeanpuoleisen purkin kuviointi miellyttää, samoin miellyttää rahin sahalaitakuviointi (kuva on tosi vino ja heilahtanut, pahoittelen). Purkkiin saisi näppärästi piilotettua yöpöydällä olevaa sälää ja rahilla olisi mukava lepuuttaa jalkoja nojatuolissa istuessa. Näistä molemmista (kuten kyllä matostakin) voisi helposti vetää johtopäätöksen, että nyt puskee päälle jonkinlainen mustavalkoinen kausi höystettynä voimakkailla kuvioilla.


Nimikkovalokirjain olisi kans aikast kiva. En tosin yhtään tiedä, mihin tämän laittaisin. Pellavalakanoista olen haaveillut jo pitkään, joten saas nähdä raskisinko sellaiset ostaa vaikka jouluksi. Annon mallistoon kuuluvat lakanat kun näyttivät näyttelytilassa todella houkuttelevilta. Harmi, etten tullut ottaneeksi niistä parempaa kuvaa.

Kuten ehkä jo huomasitkin, en tällä kertaa ostanut mitään. Yllättävää ja edistyksellistä. Kerrankin taisi olla järki mukana. Mieli kuitenkin piristyi, ja sehän oli pääasia :) Näitä pohtiessa kivaa torstai-iltaa!

2 kommenttia:

  1. Kivoja tuotteita olet bongannu, tuo valokirjain on ihan mahtava :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Johanna :) Eniten noista jäi kaihertamaan tuo matto ja lakanat. Matto olisi vielä tarjouksessa tämän kuun, joten ehkä mä rohkenen sen hakemaan, ainakin kokeilen sopisiko meille...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...