Pin it

maanantai 17. elokuuta 2015

Blogipäivä


Tänään on ollut blogipäivä. Olen käynyt lukemassa ja tutustumassa monen moneen tuttuun ja aikaisemmin ei niin tuttuun blogiin. Hihkaisen ilosta aina, kun törmään uuteen tuttavuuteen. Ja joka kerta jaksan ihailla ja ihmetellä, miten upeita blogit on, teksteineen ja kuvineen. Minulle etenkin kuvat on se juttu, tekstin antaessa kuviin sitten lisää syvyyttä. Lisäilin blogin oikeaan laidan blogiluetteloon blogeja, joita seuraan. Luettelo varmasti päivittyy vielä. Käyhän kurkkaamassa, mitä kaikkea mielenkiintoista sieltä löytyy :)

Oikeassa palkissa pyörii nyt myös kuvia, joita olen laittanut instagramiin. Olen löytänyt instagramista ihan uuden maailman. Vähän jälkijunassa tulen tässäkin, mutta haitanneeko tuo. 

Nappasin tuon ylläolevan kuvan eilen Seurasaaren-retkeltä. Harmahtava kulunut ja vinksallaan oleva pitkospuu, vehreys ympärillä ja punertava melkein yksinäinen kukka puhutteli minua kovasti. Jotenkin seesteinen ja rauhoittava maisema.

Mukavaa maanantai-iltaa!

4 kommenttia:

  1. Kiitos - kovasti tykkään minäkin :)

    VastaaPoista
  2. On kyllä niin hauska löytää uusia blogeja. Välillä lukee samoja ja samoja ihania ja inspiroivia kuukaudesta toiseen ja joskus löytyy sellaisen minkä heti ottaa omakseen :) Ihanat pitkospuut siellä, minne lie johtavatte..

    VastaaPoista
  3. Miia: olen kyllä niin samaa mieltä. Juuri se löytämisen ilo ja hauska tuttuuden tunne tuo hymyn huulille :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...