Pin it

sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Vähän erilaista shoppailuaSain viikolla ihania tulppaaneja mun ystäviltä. Kiitoskiitos :) Istuttiin porukalla iltaa, parannettiin maailmaa ja suunniteltiin kevään reissua - niin virkistävää keskellä kiireistä viikkoa. Ja niin virkistävää ihan milloin tahansa. Ystävät <3 

Tulppanit piristää edelleen ihanasti ja luo keväistä tunnelmaa. Vaikka ulkona olisi millainen myräkkä ja miten harmaata tahansa, kukat tuo aina valoa ja väriä. Niillä saa aina nopeasti kohennusta sisustukseen - täytyypä muistaa tsempata tällä saralla. Ja onhan se jotenkin niin rentouttavaa, kun touhukkaan päivän jälkeen ehtii istahtaa sohvalle ja saa lepuuttaa silmiään kauniissa kukissa. Toimii ainakin mulla. 

Niin, tänään tosiaan oli taas melkoinen touhupäivä. Miten siinä aina käykään niin, että sunnuntaina ohjelmassa on koko viikon rästiin jääneet kotihommat: siivousta, pyykinpesua, kaupassakäyntiä, yleistä järjestelyä ja niin edespäin. Onneksi pääsin vähän ulkoilemaan ja juu, kävinhän mä vähän shoppailemassakin. Shoppailukohde ei tosin ollut itselle se ihan perinteinen. Ostoslistalla oli työhousut, turvakengät ja rullamitta. Suuntasin Biltemaan ja sieltä löysin kätevästi nuo kaikki. Nyt olen valmis tiistaiselle sisäpinnat -kurssille. Ei kun kamppeet niskaan ja töpinäksi. Ohjelmassa on laminaatin asennusta - jee, tuskin maltan odottaa :)

Hyvää sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...