Pin it

torstai 31. heinäkuuta 2014

Sisustusretkellä varsin mielenkiintoisessa paikassa

Esitteessä (jonka tosin nappasin mukaani vasta lähtiessäni) toivotettiin tervetulleeksi sadunhohtoiseen maailmaan. Esitteessä kerrottiin myös, että luvassa on "hallittua kaaosta ja hillittyä hulluutta". Ja voin todeta, että molemmat mainoslauseet olivat todella osuvasti sanottu. Elämyksiä oli tarjolla. Haahuilin liikkeessä ja tunsin olevani kuin Liisa Ihmemaassa. Pääni meni suorastaan pyörälle kaikesta tavaran määrästä. Oli uutta ja vanhaa, kiiltävää ja kulunutta, puuta ja metallia. Tavaraa keittiöön, puutarhaan, saunaan, naamiaisiin, jouluun, lukuhetkiin... Tuntui, että sieltä löytyi mitä vaan. En sano, että kaikki olisi ollut juuri mun juttuja, mutta se tavaran sekalaisuus ja määrä kuitenkin lumosi. Liikkeessä oli myös kahvila, jota en tällä erää testannut, ja ai niin, oli siellä pari söpöä jättikaniakin.

Missä siis olin? Vierailin Kasvihuoneilmiössä, Nummi-Pusulassa. Ja kyllä, paikka oli ehdottomasti katsastamisen arvoinen. Niin villiä paikkaa, ja tämä on tarkoitettu tässä yhteydessä kehuksi, en ole vähään aikaan nähnyt.

Mukaan tarttui lautasliinoja, kartta, hattu (tuliainen miehelle :), kirjoja ja sammakko. Edellisessä postauksessa epäröin omia puutarhataitojani, joten siis pistin toimeksi ja ostin itselleni puutarhakirjan. Oottakaas vaan, tästä voi tulla vielä vaikka mitä. Sammakko odottaa pääsyään sinne unelmien puutarhaan, vaikka kivahan se tuossa pöydälläkin on. (Pöytä tosin on parhaat päivänsä nähnyt, mutta ehkä senkin kunnostamisen aika tulee vielä. Siihen asti voi todeta, että pöytäliinat ovat erihyvä keksintö.)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...