Pin it

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Tunnelmointia valoilla


Monissa lukemissani blogeissa ollaan sisustettu kotia jo erilaisin valoin ja koristein. Lukemastani innostuneena päätin minäkin eräänä iltana kotimatkalla napata mukaani muutamat (joulu)valot. Illat on kyllä jo niin pimeitä, että pieni tunnelmavalaistus onkin enemmän kuin paikallaan. Valot tuovat mukavan tunnelmalisän kynttilöiden rinnalle. Yllä olevien kuvien vaaleat pallovalot (Stockmann 26,90 euroa) laitoin roikkumaan verhotangosta. Ne tuovat kivasti pehmeää valoa sohvannurkkaan.
Eteinen sai myös tunnelmavalaistuksen. Oli ehkä aikakin, sillä tuntuu, että eteisessä on aina vaan röykkiöittäin kenkiä ja erinäistä sälää lipaston päällä. Valosarja koostuu pyykkipoikavaloista, joten tää on vähän sellaista huumoriosastoa :) Isältä nämä aikoinaan sain, joten ostopaikka eikä hintakaan ole valitettavasti enää selvillä.
Kultaiset pallovalot (Stockmann, 9,90 euroa) päätyivät lopulta makuuhuoneeseen yöpöydälle. Valot toimivat pattereilla, joten johtohässäkkää ei tarvita (patterilaatikko tosin ei ole mikään kaunistus sekään). Ilman valoja pallot ovat kovin muovisen näköiset, ja mietinkin ja hymyilin niitä ostaessa, että tällaiset sitten meinaan ostaa. Mutta valot päällä nämä on tosi suloiset, joten tyytyväinen olen. Valo heijastuu pallojen kuvioista kauniisti pöydälle ja seinille.

Tunnelmallista sunnuntai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...