Pin it

torstai 22. elokuuta 2013

Pönttöuutisia

Tästä vallan mainiosta keksinnöstä on ihan pakko kertoa, vaikka kyse onkin nyt ihan siitä itsestään. Lukee ken tahtoo. Saanen kuitenkin esitellä ehdottomasti tämän kesän parhaan ostokseni. Mökilläolon mukavuus on kasvanut ties kuinka monella kertoimella. 

Kyseessä on Biolanin Icelett pakastava käymälä. Pieni mainospätkä pöntöstä on paikallaan: "Pakastava kuivakäymälä on tarkoitettu kompostoituville käymäläjätteille. Käymälä pitää asentaa lämpimiin sisätiloihin lattian päälle. Toiminta ei vaadi vettä, viemäriä eikä tuuletusputkea – pelkkä sähkö riittää." Ja mikä myös tärkeää, ei haise. Nyt meillä on mökillä siis sisävessa, jei! Ei enää ulkohuussissa istumista kärpästen kaverina eikä loikkimista pitkin metsiä keskellä yötä. Pidentää mökkikauttakin niin keväästä kuin syksystä. Aika luksusta, itse asiassa todella luksusta. Minusta on tullut kesän aikana tämän pöntön suuri fani. 


Samalla haluan esitellä myös toisen tärkeän pöntön, Kekkilän puutarhakompostorin. Tänne voi laittaa niin keittiön biojätteet, puutarhajätteet kuin käymälän jätteet. Kyllä on kätevää. Ekologista. Ja toimii.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...